Counter Content

EasyPark Group kiest voor Counter Content als PR-partner

De samenwerking betreft Parkmobile en EasyPark in zowel Nederland als België

Zaandam, 25 mei 2022. EasyPark, Europa’s toonaangevende technologiebedrijf op het gebied van parkeren, kiest na een succesvolle eerste paar maanden voor Counter Content als vaste partner op het gebied van PR- en content marketing. Het Zaanse bureau richt zich op de naamsbekendheid in de Nederlandse en Belgische markt voor de merken Parkmobile, Park-line en EasyPark.

EasyPark Group nam in 2021 de wereldwijde aanbieder van digitale parkeerdiensten PARK NOW Group over. Sindsdien is het techbedrijf actief in meer dan 27 landen en 3.200 steden met de apps EasyPark, Parkmobile en Park-line. De technologie die erachter zit zorgt voor eindeloze mogelijkheden voor zowel het verbeteren van de afzonderlijke parkeerervaring voor elke automobilist als voor stadsplanning. EasyPark past innovatieve technologische oplossingen toe om de duurzaamheid en leefbaarheid in de leef- en werkomgeving te verbeteren.

Marius Koerselman van EasyPark Group: “Nederland is voor EasyPark Group een belangrijke markt. Zowel de inwoners als bestuurders staan open voor innovatie en digitale hulpmiddelen om steden leefbaarder te maken. Dat we samen met Counter Content het merk een gezicht gaan geven in zowel Nederland als België, zie ik met veel vertrouwen tegemoet.”   

Raymond Bresching van Counter Content over de samenwerking: “Wij zijn erg blij dat wij met de merken EasyPark en Parkmobile aan de slag gaan in beide landen. Qua cultuur en ambitie matchen wij goed met het communicatieteam van EasyPark. Bovendien passen de innovatieve en internationale merken perfect bij Counter. Wij hebben er erg veel zin in!”

Over Counter Content

Counter Content helpt ambitieuze en innovatieve merken aan een goed verhaal met een heldere boodschap. Het team met gedreven PR-experts, communicatieadviseurs en content marketeers werkt aan zichtbaarheid, reputatie, thought leadership en de groei van merken. Dat doet het bureau voor merken als Gorillas, Hardt Hyperloop, ALD Automotive en EasyPark. Counter Content is gevestigd in Zaandam en is onderdeel van Counter Collective. Meer weten? Bezoek  www.countercontent.nl

Over Easypark 

EasyPark is een toonaangevend, snelgroeiend techbedrijf in parkeeroplossingen dat automobilisten helpt een parkeerplaats te vinden, parkeermogelijkheden te managen en hun elektrisch voertuig op te laden. Onze unieke en hypermoderne technologie helpt ook bedrijven, steden, parking operators en vastgoedeigenaren met de administratie, de planning en het datagedreven management in meer dan 3.200 steden in 27 landen. Met elke parkeerplek maken we het leven in de stad beter. In Nederland zijn de merken Parkmobile, Park-line en EasyPark actief vanuit de EasyPark Group. Ga naar www.easypark.nl voor meer informatie.