Counter Content

Metaverse festival MET AMS kiest Counter Content als communicatiepartner

Amsterdam 15 juni 2022, MET AMS, het eerste metaverse festival in Europa, kiest Counter Content om in de Nederlandse markt en daarbuiten te zorgen voor naamsbekendheid. MET AMS wordt deze week van 14 tot 17 juni gehouden in en om de Gashouder in Amsterdam. Eerder kondigde het festival al samenwerkingen aan met merken als Azerion, Magnum en Ledger. Nu bevestigt het ook de samenwerking met PR- en content marketingbureau Counter Content.

Raymond Bresching, oprichter van Counter Content over de samenwerking: “We zijn blij dat we onderdeel mogen uitmaken van het eerste metaverse festival in Europa. Door onze ervaring in de technologie- en cultuursector past ons bureau perfect bij de ambities en doelstellingen van MET AMS. Samen maken wij een succes van de eerste editie van het metaverse festival!”

Anne-Sophie Erbé, Head of Brand bij MET AMS over de samenwerking: “Counter Content werkt op een prettige en professionele manier samen, is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van web 3.0 en de metaverse. Daarnaast weet het bureau de juiste snaar te raken als het op de tone of voice en visie van MET AMS aankomt.”

Van 14 tot 17 juni wordt de eerste editie van MET AMS gehouden. Het metaverse festival vindt plaats in en om de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam. Het festival is de eerste in zijn soort en combineert een inhoudelijke conferentie voor professionals met een scala aan culturele side events en een nachtprogrammering voor een breed publiek. Gedurende de tweedaagse conferentie kunnen tech developers, virtual reality ontwerpers, softwareontwikkelaars en andere professionals uit de marketing, tech en crypto branche, maar ook kunstenaars, muzikanten en modeontwerpers uit de kunst en cultuursector netwerk events bijwonen en meedoen aan discussiegroepen. Daarnaast maken kunstroutes, concerten en virtual reality het onderwerp metaverse toegankelijk voor een breder publiek.

Over Counter Content

Counter Content helpt ambitieuze en innovatieve merken aan een goed verhaal met een heldere boodschap. Het team met gedreven PR-experts, communicatieadviseurs en content marketeers werkt aan zichtbaarheid, reputatie, thought leadership en de groei van merken. Dat doet het bureau voor merken als Gorillas, Hardt Hyperloop, ALD Automotive en EasyPark. Counter Content is gevestigd in Zaandam en is onderdeel van Counter Collective. Meer weten? Bezoek www.countercontent.nl

Over MET AMS

MET AMS wordt van 14 tot 17 juni gehouden in en om de Gashouder te Amsterdam. Het metaverse festival is de eerste in zijn soort en combineert een inhoudelijke conferentie voor professionals met een scala aan culturele side events en een nachtprogrammering voor een breed publiek. Gedurende de tweedaagse conferentie kunnen tech developers, virtual reality ontwerpers, softwareontwikkelaars en andere professionals uit de marketing, tech en crypto branche, maar ook kunstenaars, muzikanten en modeontwerpers uit de kunst en cultuursector netwerk events bijwonen. Daarnaast maken kunstroutes, concerten en virtual reality het onderwerp metaverse toegankelijk voor een breder publiek. Meer weten? Bezoek www.met-ams.xyz