Counter Content

Counter verwelkomt drie nieuwe klanten: BauWatch, Urban Future en het Talland College

Zaandam, 21 juni 2024 – Het Zaanse communicatiebureau Counter voegt vier nieuwe klanten toe aan het portfolio. Met internationaal opererende klanten als BauWatch en Urban Future en een regionale klant, Talland College, verstevigt het communicatiebureau het track record binnen de techniek, event en onderwijssector.

Urban Future 2024 in Rotterdam Ahoy  | Fotocredits: Laura-Anne Grimbergen

Raymond Bresching, co-founder van Counter: “We mogen weer voor een aantal mooie merken werken die perfect bij ons passen. Aan de ene kant omdat we veel weten over de ontwikkelingen binnen kennisgebieden als techniek en duurzaamheid, aan de andere kant omdat ze, met ons, storytelling over verschillende kanalen en middelen willen toepassen. Van strategie tot uitvoering. Ik ben erg trots op deze klinkende namen.”

BauWatch, herkenbaar aan het groene licht op bouwplaatsen in heel Nederland, is een toonaangevende expert in (tijdelijke) beveiliging, veiligheid en compliance. Counter helpt BauWatch met meer zichtbaarheid via earned media, zowel landelijk als binnen vakmedia.

Voor Urban Future 2024, het internationale congres over stedelijke verduurzaming dat recent in Rotterdam plaatsvond, heeft Counter geholpen met PR en communicatie. Urban Future is het meest inspirerende evenement van Europa voor iedereen die onze steden duurzamer wil maken. Dit evenement, dat van 5 tot en met 7 juni plaatsvond in Ahoy Rotterdam, bracht meer dan 2.500 changemakers – van mobiliteitsexperts tot innovatie-experts – samen om hun passie voor betere steden te delen.

Tot slot gaat Counter het magazine en de communicatiemiddelen branding voor het Talland College produceren. Vanaf augustus 2024 bundelen Horizon College en Regio College hun krachten als het Talland College. Deze fusie zorgt voor een gevarieerd mbo-aanbod in West-Friesland, Zaanstreek-Waterland en Noord-Kennemerland. Het magazine wordt verspreid tijdens open dagen en andere voorlichtingsevenementen. Het biedt informatie over het mbo, studiekeuzehulp, studentenervaringen en een opleidingsoverzicht.