header_new1

ALTERNATIEVE FEITEN, FAKE NEWS EN INFLUENCERS

Wat is waar? Van wie neem je aan dat iets klopt? In hoeverre is een afzender van ‘nieuws’ betrouwbaar? Of heeft die afzender een dubbele agenda? Is er een verschil tussen ouderen en jongeren wanneer het gaat om wie of wat ze vertrouwen? Counter Content en CG Selecties ondervroegen 570 personen vanaf achttien jaar om antwoord te vinden op bovenstaande vragen. De uitkomsten zijn waardevol, soms verrassend en soms bevestigen ze wat onze onderbuik ons al influisterde. Wie we het meest vertrouwen? Onder andere Annechien Steenhuizen, NRC, Bol.com, LinkedIn, Radio 1, Carola Schouten en Angela Merkel bieden Nederland volgens ons onderzoek houvast in deze verwarrende tijden van fake news en alternative facts. Download nu het onderzoek voor nog meer (echte) feiten!


Wilt u het onderzoeksrapport in uw mailbox ontvangen?
Laat dan uw gegevens achter!

 

GEEF U OP:

Voornaam: *

Achternaam: *

Organisatie: *

E-mailadres: *

Telefoonnummer:

 

Heeft u vragen over dit onderzoek? Neem dan contact op met onderzoekscoördinator Raymond Bresching.

Telefoon: 075 750 3518

E-mail: raymond@countercontent.nl

 

raymond

 

 

logo_ccOVER COUNTER CONTENT
Counter Content helpt organisaties aan een goed verhaal en vertaalt complexe materie naar effectieve content met een heldere boodschap. Of het nu gaat om impact, naamsbekendheid of het genereren van leads. Counter Content werkt onder andere voor bedrijven uit de sectoren automotive, tech, big data, creatieve industrie, marketing en communicatie, semioverheid en zakelijke dienstverlening.

 

 

logo_cg2OVER CG SELECTIES
Om merken verder te helpen is marktonderzoek essentieel. CG faciliteert marktonderzoek. Dat doet het bureau van deelnemers tot online onderzoek. Van onderzoekslocatie tot in-home gesprekken. Van regionaal tot ver over de grens. CG ontzorgt graag en goed en doet dat voor onderzoeksbureaus, universiteiten en eindklanten. Van multinationals tot startups.

Meer informatie op: cgselecties.nl

Counter Content © 2020
Call Now Button