Nationale Platoon Test

Portfolio

Aon, Royal HaskoningDHV en Prodrive Training namen het initiatief om een demonstratieproef op te zetten met zelfrijdende auto’s op de openbare weg. De proef bestond uit een peloton auto’s, uitgerust met Adaptive Cruise Control en een Lane Keeping System, die over de A2 van Amsterdam naar Beesd reed. ALD Automotive reed mee met twee auto’s, een Tesla en een Mercedes Benz C350e Estate.

Om binnen dit speciale evenement ALD Automotive extra in de spotlight te zetten, nodigden wij verschillende journalisten, van onder andere BNR en Het Financieele Dagblad, uit om mee te rijden in een van de auto’s van ALD Automotive. Allard Kalff, autocoureur en presentator, zat ook op de passagiersstoel en deelde zijn bevindingen via social media.

Om de bijzondere bijrijders en deze unieke gebeurtenis vast te leggen ontwikkelden we een videocompilatie van het evenement. De video is hier terug te kijken.

ALD Automotive is een leasemaatschappij gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Het bedrijf uit Hoofddorp staat vooraan op het gebied van productontwikkeling, marktonderzoek en innovatie. Met ruim 1.200.000 voertuigen en 5.000 werknemers in 41 landen behoort ALD Automotive tot de top drie grootste leasemaatschappijen ter wereld.

Counter Content © 2020