E-bike Race

Portfolio

ALD Automotive was de eerste grote leasemaatschappij die de zogenaamde high speed e-bike heeft toegevoegd aan het assortiment. Om deze introductie te vieren en onder de aandacht te brengen vroeg de mobiliteitsspecialist onze hulp. ALD Automotive verwacht de komende jaren een afname van enkele honderden e-bikes.

In samenwerking met ALD Automotive organiseerde Counter Content een e-bike race. Op het circuit in Lelystad streden vijftig deelnemers onder leiding van bekende team captains om de felbegeerde titel ‘snelste e-bike racer’. Leontien van Moorsel, Frits Sissing, Jeroen Nieuwenhuize en Evelien Bosch en Vivienne van den Assem moedigden hun teams aan. Het resultaat hiervan waren verschillende online publicaties bij landelijke en vakmedia, waaronder De Financiele Telegraaf, Automobiel Management, De Ondernemer en After Sales Magazine. Print publicaties in De Volkskrant, De Financiele Telegraaf en De Stentor en tv-items bij RTL Z nieuws en Omroep Flevoland.

ALD Automotive is een leasemaatschappij gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Het bedrijf uit Hoofddorp staat vooraan op het gebied van productontwikkeling, marktonderzoek en innovatie. Met ruim 1.200.000 voertuigen en 5.000 werknemers in 41 landen behoort ALD Automotive tot de top drie grootste leasemaatschappijen ter wereld.

Counter Content © 2020