CASES

HARDT HYPERLOOP

Voor Hardt, de startup verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Elon Musk’s hyperloop in Europa, verzorgen we de mediatrajecten rondom investeringsrondes en de jaarlijkse HyperSummit. Ook zijn we verantwoordelijk voor het stakeholder magazine. Samen met Hardt en belangrijke stakeholders als BAM, Schiphol, NS, Tata Steel en Deutsche Bahn werken wij aan de realisatie van de hyperloop.
Lees meer

EVENTBRITE

Voor Eventbrite, het Amerikaanse event tech platform, werken we aan naamsbekendheid, de positionering als thought leader binnen de event industrie en zorgen we belangrijke leads m.b.v. content marketing. Dit doen we o.a. door onderzoek te doen naar smartphone gebruik in het nachtleven, de laatste trends op festivalgebied en duurzaamheid en diversiteit in de event industrie.
Lees meer

ALD AUTOMOTIVE

ALD Automotive is een van de grootste leasemaatschappijen ter wereld. Met de inzet van PR en content marketing helpen wij ze hun positie als meest innovatieve leasemaatschappij te verstevigen. Aan trends als mobility as a service, elektrisch rijden en private lease wordt kwalitatieve inhoud gegeven om de doelstellingen m.b.t. naamsbekendheid en thought leadership te bereiken.
Lees meer

TIMING UITZENDBUREAU

De wereld van werk is enorm dynamisch en daardoor altijd in beweging. Vooral in Nederland waar flexwerk zo goed als uitgevonden is. Met jarenlange ervaring in deze branche helpen wij Timing Uitzendbureau, top 3 speler in Nederland, en de payrollorganisatie Persoonality met hun communicatie, campagnes en content marketing.
Lees meer
Counter Content © 2021
Call Now Button