Lezing mediatraining Van Horen Zien Zeggen op MIE2017

09 jan 2017
by Counter Content
Mediatraining Van Horen Zien Zeggen

Op 1 februari 2017 geven Evelien Bosch (journalist/presentatrice) en Raymond Bresching (communicatiestrateeg) tijdens het grootste Nederlandse Marketing & Insights Event (www.mie.nl) in het Media Plaza Utrecht, een introductie van de mediatraining ‘Van Horen, Zien, Zeggen’.

Het MIE is hét event waar het allerlaatste op het gebied van marketing, insights en analytics wordt gepresenteerd. Onder de noemer ‘Food for Thought’ kunnen de 2800 marketeers, insights professionals, analisten en overige geïnteresseerden kiezen uit meer dan 100 lezingen, masterclasses, workshops en inspiratiesessies, die de hersens voeden en aanzetten tot denken.

Wil je meer weten over onze mediatraining? Kijk dan op www.horenzienzeggen.nl.

 

Counter Content © 2022
Call Now Button