MEDIATRAINING

01 jun 2016
by Counter Content

Hoe ga je om met media en hoe zorg je ervoor dat je verhaal dicht bij de organisatie blijft, maar tegelijkertijd mediageniek is? Op onder andere deze vragen geven Raymond Bresching (partner/strateeg Counter Content) en Evelien Bosch (presentatrice en programmamaker) op dinsdag 13 september tijdens onze mediatraining antwoord. De training stelt de deelnemers in staat een duidelijk, consistent en scherp verhaal over hun organisatie te communiceren.

Evelien Bosch heeft brede ervaring binnen de media, zowel voor als achter de camera. Als radio/ televisiepresentatrice en programmamaker heeft ze gewerkt bij KRO-NCRV, BNN en MTV. Raymond past zijn kennis over het begeleiden van mensen en merken op het gebied van marketingcommunicatie, PR en sociale media toe tijdens de training.

Op een echte medialocatie, het Vondel CS met o.a. de studio van At5 en FunX, krijgen cursisten een stuk theorie gelardeerd met praktijkvoorbeelden uit de mediapraktijk. Een groot gedeelte is gereserveerd voor het oefenen van interviews met de camera. De beelden worden opgenomen door een cameraman en direct teruggekeken. Interesse in de mediatraining van dinsdag 13 september? Neem dan contact op met Rosan Put via rosan@countercontent.nl.

Counter Content © 2022
Call Now Button