CORPORATE STORY – MUST OF HYPE?

01 jun 2016
by Counter Content

Een goede en herkenbare corporate story is voor vrijwel elke organisatie noodzakelijk. Counter Content krijgt steeds vaker de vraag om organisaties te helpen bij het vormgeven van dit verhaal. Maar niet alleen het eindresultaat is te gek, ook het proces. Want samen met de klant leggen we stap voor stap het DNA van het bedrijf bloot. 

Een corporate story laat zich gemakkelijk navertellen door medewerkers en relaties. In veel gevallen wordt gekozen voor een externe partij bij het maken van een corporate story. Want een objectieve blik is noodzakelijk om het juiste plaatje van een organisatie te kunnen schetsen.

Benieuwd wat Counter Content kan betekenen voor jullie corporate story? Neem contact op met Dennis via dennis@countercontent.nl.

Counter Content © 2022
Call Now Button