HR INNOVATION DAY VAN ALD AUTOMOTIVE

01 jun 2016
by Counter Content

Op donderdag 7 april organiseerden we samen met Reed Business voor ALD Automotive het event HR Innovation Day. Bekende sprekers als Ruud Veltenaar en Joost Uitdewilligen behandelden thema’s als mobiliteit, modern werkgeverschap en innovatie. Lonneke van der Horst sprak namens ALD Automotive in het eigen Mobility Experience Centre in Hoofddorp. Samen met de leasespecialist kijken wij terug op een inspirerende dag voor HR-professionals.

Ruud Veltenaar, filosoof en hoogleraar aan de London Business School, sprak over een nieuwe generatie werknemers en de toekomst van de HR-professional. Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Manager van ALD Automotive zette daarna de nieuwste generatie werknemers centraal door onderwerpen te behandelen zoals het nieuwe autorijden, flexibiliteit en zelfstandigheid. Een persoonlijk en aansprekend verhaal van Creatief Directeur van TinQwise, Joost Uitdewilligen, sloot de dag gepast af. Hij paste de ‘employee life cycle’ toe op de generaties binnen zijn eigen familie en sprak over verschillende praktijkcases van o.a. Hunkemöller, G-Star en ABN Amro. Deze bedrijven maken gebruik van ‘immersive learning’. Dat wil zeggen, het ontwikkelen van je vaardigheden door middel van virtual reality.

Tijdens de netwerkborrel stonden de mannen van TinQwise klaar met hun mobiele ‘Virtual Reality Studio’, waarmee de bezoekers zelf konden ervaren hoe de immersive learning werkt. ALD Automotive liet tijdens het evenement de bezoekers kennis maken met alternatieve vervoersmiddelen, zoals de high speed e-bike en de BMW i3. Benieuwd hoe dit eruit zag? Bekijk hier de foto’s en video van het event.  

Counter Content © 2022
Call Now Button