DOCUMENTAIRE DE ZAANSE SPORTBANK

01 jun 2016
by Counter Content

Om de sportgeschiedenis van de Zaanse Sporthal de Vang te behouden is de hardhouten sportvloer uit de hal getransformeerd tot echte designmeubelen. De vakmensen van het ondernemerscollectief ‘De Zaanse Sportbank’ werken met ziel en zaligheid aan dit bijzondere project.

De oude sporthal, nu nog in het beheer van Sportbedrijf Zaanstad, wordt binnenkort gesloopt en is vervangen door de onlangs geopende Sporthal Zaanstad-Zuid. Om de prachtige massief hardhouten sportvloer, mét ontelbaar veel sportherinneringen, niet zomaar verloren te laten gaan is het ondernemerscollectief ‘De Zaanse Sportbank’ opgericht. Door deze groep ondernemers is het nu mogelijk dat thuis of op de zaak getafeld kan worden op de doellijn of op de middenstip van voormalig Sporthal de Vang.

Om De Zaanse Sportbank een waardige herinnering te bieden en het project op een mooie manier in kaart te brengen hebben wij in samenwerking met ons creatief zusterbedrijf Counter Creatives een documentaire gemaakt over het ontstaan en het ambachtelijke productieproces achter de meubelen. Bekijk de gehele documentaire hier.

Counter Content © 2022
Call Now Button