Saenz verlengt de samenwerking met Counter Content

07 jan 2016
by Counter Content
Saenz verlengt samenwerking Counter Content

Saenz is een duurzaam lokaal energie-initiatief en is in het leven geroepen door Commissie Duurzaamheid van de Bedrijvenvereniging Noorderveld-Molletjesveer. De coöperatie zorgt middels een driefasenplan voor de transitie naar een duurzaam en lokaal energiebeleid voor dit gebied. Dit d.m.v. bijvoorbeeld gezamenlijke inkoop van duurzame energie en op termijn ook gebruik makend van elkaars reststromen en door opwekking van eigen energie.

Saenz is ontstaan vanuit een samenwerking tussen een aantal ondernemers uit Zaanstad-Noord en bestaat nu ruim een jaar. Veel bedrijven zien het belang van energietransitie en hebben in 2015 een contract met de energiemaatschappij. In 2016 zal deze koers doorgezet worden.

Afgelopen jaar werd Counter Content door Saenz benaderd om een samenwerking aan te gaan. PR, de website en social media waren de leidende draad binnen deze samenwerking, waardoor Saenz bekendheid creëerde bij een niche doelgroep (B2B, Regionaal, circa 600 bedrijven). Een bekendheid die deze duurzame partij verdient! Met trots mogen wij nu aankondigen dat Saenz onze samenwerking verlengd heeft na een succesvolle lancering en wij alles op alles zetten op deze nog jonge coöperatie een grote naam te geven binnen de geselecteerde regio en doelgroep.

Meer weten: www.saenz.nu.

Counter Content © 2021
Call Now Button