Counter Campfire De Verdieping in FOAM

14 dec 2015
by Counter Content
Counter Campfire De Verdieping

Op dinsdag 17 november organiseerde Counter Content in fotografiemuseum FOAM de verdieping van Counter Campfire. Eind augustus tijdens Counter Campfire was het thema ‘het verhaal achter het verhaal’. Tijdens de bijeenkomst in FOAM zoomden we in op het belang van beeld en beeldvorming. Een klein gezelschap van marketeers van o.a. Timing, Nyenrode, NIMA, Solv., gemeente Zaanstad kregen o.a. een een exclusieve rondleiding door de Magnum Contact Sheets, de tentoonstelling over persfotografie.

De fotografiedocente van FOAM en Midden-Oosten correspondent van het NRC Handelsblad, Toon Beemsterboer leidden ons langs de Magnum Contact Sheets. Deze indrukwekkende expositie bevat foto’s van iconische beelden van Che Guevara, Margaret Thatcher en Nixon, maar ook beelden uit conflictgebieden. Toon Beemsterboer stond stil bij foto’s gemaakt in Iran en de Gaza-strook en deelde zijn interessante kijk op de maakbaarheid van nieuws en de invloed van beeld op een verhaal.

Tijdens het diner in het café van FOAM kwam het onderwerp nieuwe media aan bod. Marjolein van den Broek, van het populaire Instagram-account en blog Sneakers and Smoothies, deelde haar kennis over content marketing en gaf alle ins en outs van Instagram vrij.

Counter Content © 2021
Call Now Button