Mooie voorbeelden maakindustrie

14 dec 2015
by Counter Content
Mooie voorbeelden maakindustrie

Om de maakindustrie in Metropool Regio Amsterdam (MRA) onder de aandacht te brengen bij een breder publiek heeft de AMEC een speciale plek op de website laten inrichten om alle mooie voorbeelden op een rij te zetten. Counter Content heeft de tekstuele content van deze voorbeelden verzorgt. Deze beschrijvingen gaan over de bedrijven die deel uitmaken van deze industrie en staan op de website van de Amsterdam Economic Board.

Via de maakindustrie wil de randstad en de MRA de achterstand op het gebied van research & development sterk inhalen. De maakindustrie is de harde kern van de economie van de MRA en is daardoor erg van belang voor de totale economie van de regio.

Naast de ‘mooie voorbeelden uit de maakindustrie’ helpt Counter Content ook met het in kaart brengen van cluster Agri Food door middel van diverse interviews met professionals uit de branche.

Counter Content © 2021
Call Now Button