Nieuw leven blazen in Lelystad

14 dec 2015
by Counter Content
Nieuw leven blazen in Lelystad_Counter Content

The Alignment House, het adviesbureau voor dienstverlenende organisaties, helpt Lelystad aan een nieuwe positionering. In samenwerking met cultuurinstelling De Kubus, Sportbedrijf Lelystad, flevomeer Bibliotheken en Welzijn Lelystad is ‘Lelykracht’ opgericht. Het bedrijf uit Oudewater vroeg Counter Content te helpen aan media-aandacht rondom de lancering van Lelykracht.

Eerder heeft The Alignment House al de afdeling Water en Groen van de provincie Zuid-Holland begeleid bij het positioneringsproces, waardoor de afdeling op de meest optimale manier kan presteren. Lelykracht richt zich op de leefbaarheid van Lelystad. De ‘uitgebloeide’ stad heeft behoefte aan trotse inwoners en samenhang binnen de gemeente. De samenwerkingsorganisatie laat Lelystad weer opleven.

In de afgelopen vijf jaar heeft The Alignment House verschillende dienstverlenende organisaties geholpen aan de juiste positionering. Denk aan de Schiphol Group, de provincie Zuid-Holland, de gemeente Dordrecht en Ditzo.

Counter Content © 2021
Call Now Button