Terugblik Counter Campfire

29 sep 2015
by Counter Content
Terugblik Counter Camfire Counter Content

We kijken terug op een mooie eerste editie van Counter Campfire. Het virtuele kampvuur verwarmde de zaal in de New Energy Docks aan het Amsterdamse IJ. Onze sprekers deelden persoonlijke verhalen in korte sessies van een kwartier zonder visuele hulpmiddelen. Was je niet aanwezig op Counter Campfire of wil je de sessies nog eens rustig terugkijken?

Bekijk voor een sfeerimpressie van Counter Campfire op 27 augustus 2015 dit videoverslag. De foto’s van het event staan op de Facebook-pagina van Counter Content.

We willen de inspirerende verhalen van onze sprekers niet zomaar vergeten. Kijk en luister naar het verhaal van Yvonne Snelders van Scouting Nederland en het persoonlijke verhaal van Victor Romijn van De Hartstichting. De video’s van de overige sprekers staan op ons Youtube-kanaal.

Bij dezen bedanken wij iedereen voor zijn aanwezigheid. Hopelijk tot volgend jaar!

Counter Content © 2021
Call Now Button