ALD Automotive biedt eerste e-bike in leasepakket

29 sep 2015
by Counter Content
E-bike Race ALD Automotive Counter Content

Wel eens nagedacht om op een high speed e-bike naar je werk te gaan? Sinds 17 september kan het bij ALD Automotive. Om extra aandacht te vragen voor de e-bike als duurzaam alternatief voor woon- werkverkeer organiseerden wij op die dag voor de leasemaatschappij uit Hoofddorp de eerste e-bike race op het circuit van Lelystad. Onder toeziend oog van o.a. De Telegraaf, RTLZ en omroep Flevoland streden zo’n vijftig deelnemers, onder leiding van bekende team captains als Leontien van Moorsel, Frits Sissing, Jeroen Nieuwenhuize, Evelien Bosch en Vivienne van den Assem, om de titel de snelste e-bike racer. De winnaar won hierbij een jaar lang gratis gebruik van een Stromer e-bike. Bekijk het item van omroep Flevoland voor een impressie van de race.

Counter Content © 2021
Call Now Button