De Zaanse Sportbank

28 sep 2015
by Counter Content

Ondernemerscollectief De Zaanse Sportbank blaast de oude houten vloer van Sporthal de Vang in Zaandam een nieuw leven in. Een idee van Steven de Cleen van PROUDdesign en een sporthal in beheer van Sportbedrijf Zaanstad bracht deze relaties van ons samen in een project waarbij wij beide partijen ondersteunen.

Het Zaanse collectief maakt van de houten vloer moderne designmeubelen. Wij noemen het liefkozend ‘Floorniture’.

Iedereen die wil dineren op de middenstip of op de doellijn van de gymzaalvloer kan een eigen gekozen stukje reserveren. Vanaf 29 september worden de meubels gepresenteerd op de VT wonen & design beurs in de Amsterdam RAI. Om dit bijzondere project een waardige herinnering te bieden maakten wij een trailer (en binnenkort documentaire) over het ontstaan en de voortgang van dit project. Bekijk de trailer van deze film hier.

 

Counter Content © 2020
Call Now Button