Counter Campfire: over de kunst van het verhalen vertellen

23 jul 2015
by Counter Content
Counter Campfire - Counter Content

Counter Campfire: het eerste evenement van Counter Content! Op 27 augustus vindt Counter Campfire plaats, aan de oevers van het IJ in Amsterdam-Noord staat ‘de kunst van het vertellen’ centraal. Met onder andere Jan Sonneveld (speechschrijver voor o.a. minister Schultz van Haegen), Allan Eshuijs (songwriter van bijvoorbeeld Cascada, Edsilia Rombley en Gerard Joling) en Yolan Witterholt (journalist van o.a. De Volkskrant en auteur van het boek “De Journalist als ZZP-er”) wil Counter Campfire de kunst van het verhalen vertellen en de veelzijdigheid van storytelling aan communicatie- en marketingprofessionals laten zien. 

De sprekers zijn geselecteerd op hun verbale presentatietechnieken, zij onthouden zich tijdens hun presentatie van 15 minuten van visuele hulpmiddelen en vertrouwen daarmee geheel op hun sprekerstalent. Net als de authentieke verhalenvertellers rondom het kampvuur van weleer. Dagvoorzitter tijdens Counter Campfire is Frans Reichardt (“De klantenluisteraar”, communicatie-expert en schrijver van “Business Bloopers”). Hij wordt bijgestaan door rapper en woordkunstenaar aCtive die dankzij de samenwerking met videoplatform Backstage Bastards aan het programma is toegevoegd. Volgens de organisatie, dat in handen is van PR en content marketingbureau Counter Content, wordt Counter Campfire een jaarlijks terugkerende inspiratie- en netwerkmiddag.

Bevestigde sprekers

Counter Campfire gaat vanuit verschillende invalshoeken “de kunst van het verhalen vertellen” belichten. Naast verschillende sprekers is er ook een journalistenpanel om een cross-over te maken naar journalistiek en media.

 • Victor Romijn – Community manager De Nederlandse Hartstichting;
 • Jan Sonneveld – Speechschrijver voor minister Schulz van Haegen en staatssecretaris Mansveld;
 • Allan Eshuijs – Songwriter voor o.a. Cascada, Do, Jim Bakkum, Keet!, Gerard Joling en Kinderen voor Kinderen en bekend van de monsterhit “Evacuate the Dancefloor”;
 • Menno Weij – Advocaat en partner bij Solv. en co-founder van IncPlus (incubator voor startups);
 • Richard Otto – Bekend van MobileMarketing.nl, initiatiefnemer van Spreekbuis.nl;
 • Peter-Jan van Steenbergen – Directeur van toeristische trekpleister “De Zaanse Schans”;
 • Yolan Witterholt – Journalist voor o.a. De Volkskrant en auteur van het boek “De Journalist als ZZP-er”;
 • Rob Beemster – Senior Redacteur bij marketingplatform “Adformatie”.
 • Lisa Spit – Journalist bij BNR Nieuwsradio;
 • Ilona Dingemanse – Bedenker en ontwerper van creatieve mediaconcepten en branded content bij De Persgroep;
 • Jan van Schuppen – (content) marketeer, ondernemer en initiator van Backstage Bastards;

Meer boeiende sprekers en panelleden volgen snel! Ook het muzikale programma wordt niet vergeten.

Wil jij op deze bijzondere dag aanwezig zijn? Tickets zijn beschikbaar voor slechts 19,99.
Kijk voor meer informatie op www.countercampfire.nl.


Counter Content © 2020
Call Now Button