Staalkaart bijzondere projecten maakindustrie

21 mei 2015
by Counter Content
Mooie voorbeelden maakindustrie - Counter Content

Om de maakindustrie zichtbaarder te maken wil de Amsterdam Economic Board op haar website een speciale rubriek inrichten, getiteld ‘Mooie voorbeelden uit de Maakindustrie’. Wij bevragen hiervoor een kleine 100 regionale bedrijven zodat we met de antwoorden een mooie staalkaart van de maakindustrie in de regio Amsterdam kunnen realiseren. De Amsterdam Economic Board is een samenwerkingsverband van bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen dat tot doel heeft de regionale economie te versterken, met als speerpunt innovatie.

In 2014 maakten we samen met Counter Creatives de film ‘De Board in 2014’. De film geeft inzicht in alle innovatieve projecten en vruchtbare samenwerkingen van de Amsterdam Economic Board in 2014. Benieuwd? Lees meer over ons project voor de AMEC.

Counter Content © 2020
Call Now Button