Marketing/communicatie-stagiair gezocht!

01 feb 2016
by Counter Content
Marketing/communicatie-stagiair(e) gezocht!

Ben jij creatief, zelfstandig, een copywriter in spe én op zoek naar een uitdagende stage? Per direct zijn wij op zoek naar een leuke, enthousiaste HBO-stagiair(e) die ons ondersteunt op het gebied van communicatie, content marketing en PR.

Werkzaamheden marketing/communicatie-stagiair

Tijdens deze veelzijdige stage neem je veel opdrachten zelfstandig aan. Je ondersteunt Counter Content onder meer met het schrijven van nieuwsbrieven en persberichten. Verder ben je bij brainstormsessies over lopende projecten en marketingplannen en geef je jouw input. Daarnaast heb je belangrijke administratieve taken, zoals het updaten van medialijsten en het versturen van mailings.

Activiteiten

  • Schrijven en redigeren van nieuwsbrieven, persberichten of nieuwsberichten;
  • meedenken met campagnes, events en plannen;
  • ontwikkelen van content voor verschillende social media-kanalen;
  • updaten van medialijsten;
  • bijhouden van mediaresultaten;
  • algemene ondersteuning bij verschillende projecten en campagnes.

Waarom Counter Content?

Als jij wilt stagelopen bij een creatief, vernieuwend en jong bureau en wilt samenwerken met zeer ervaren collega’s en klanten. Je houdt van afwisseling in werkzaamheden en de klanten waarmee je werkt. Je bent student Communicatie, Marketing, PR of Media. En je wilt meer ervaring opdoen in het ontwikkelen van bekendheid voor klanten door de inzet van free publicity, paid publicity en social media. Tot slot ben je goed in schrijven en kan je ons al wat werk laten zien waar je trots op bent.

Stage

Niveau: HBO 3e of 4e jaars
Studierichting: Media/communicatie/PR/marketing
Stageperiode: 6 maanden
Start stage: In overleg
Soort stage: Meeloopstage
Locatie: Zaandam

Heb jij zin om iets te betekenen voor ons bedrijf en wil je meer ervaring opdoen in het PR-/communicatievak? Stuur dan je c.v. en motivatie naar Rosan Put,  rosan@countercontent.nl. Meer weten? Bel dan 075-7503518.

Counter Content © 2022
Call Now Button