Brand New Galaxy opent kantoor in Amsterdam voor West-Europese activiteiten

Logo Brand New Galaxy

Het snel groeiende en wereldwijd opererende marketing- en technologiebedrijf Brand New Galaxy gaat zijn West-Europese activiteiten vanuit een nieuw kantoor in Amsterdam aansturen. Hun missie: het bieden van uiterst gespecialiseerde en data geoptimaliseerde oplossingen in e-commerce, het leveren van creatieve content en automation & performance improvement vanuit de Nederlandse hoofdstad. Frank Carvalho, wereldwijd bekroond marketing- en reclameman met internationale ervaring, is aangesteld als Managing Director.

Brand New Galaxy (meer dan 500 medewerkers wereldwijd) is gespecialiseerd in e-commerce, creatie en contentproductie, en automatisering en performance optimalisatie voor top 500 merken.

De opening van het nieuwe kantoor in Amsterdam leidde tot een groot aantal persberichten over de nieuwe hub van BNG (onder andere in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Hongaars, Italiaans, Pools en Spaans). Het doel was om zoveel mogelijk media te bereiken en hen op de hoogte te brengen van  nieuwe kantoor van BNG in Amsterdam.

Er zijn meerdere interviews afgenomen in zowel Engels als Nederlands met de algemeen directeur van BNG, Frank Carvalho. In de interviews sprak Frank over de uiteindelijke doelen, bijdragen, oplossingen en ervaringen van het bedrijf.

We hebben met veel plezier en trots aan dit project gewerkt en zijn heel tevreden over het eindresultaat. Het totale bereik van de publicaties bedroeg meer dan 7 miljoen views!

Wil je meer weten over Brand New Galaxy of PR? Vraag het aan Raymond!

Counter Content © 2022
Call Now Button