Sjoerd en de Stapelstad voorgelezen door de burgemeesters van Zaanstad en Wormerland

Sjoerd en de Stapelstad is een project waar we met z’n allen heel erg trots op zijn, maar onze eigen Barry en Mats in het bijzonder. En heel terecht vinden wij! Het kinderboek is het idee van Barry. Hij schreef de teksten en Mats heeft de supermooie illustraties gemaakt.  

Het boek gaat over Sjoerd, die later als hij groot is architect wil worden. Sjoerd heeft bijna geen plek om te kunnen spelen, omdat hij in een volgebouwde stad woont. Sjoerd verzint daar iets heel gaafs op! Het is een verhaal over doorzetten, volhouden en nooit opgeven. Iets wat goed past in deze tijd. 

Het boek werd, tijdens de lancering in het Inntel Hotel in Zaandam, voorgelezen door Jan Hamming (burgemeester van Zaanstad) en Judith Michel (burgemeester van Wormerland). Er zijn 120 exemplaren geschonken aan de Voedselbank Zaanstreek, en alle basisscholen in de Zaanstreek en Wormerland ontvingen een exemplaar. Ook is het boek geschonken aan de kinderafdeling van het Zaans Medisch Centrum. Nieuwsgierig? Wil je ook een boek hebben? Kijk dan op  www.stapelstad.nl

Wil je meer weten over Sjoerd en de Stapelstad? Vraag naar Barry

Counter Content © 2022
Call Now Button