Video’s op afstand voor Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie

Het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie, een samenwerking van de Vereniging van Universiteiten, Vereniging Hogescholen en SURF (een coöperatieve vereniging van Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen), werkt aan de digitalisering van het hoger onderwijs in Nederland. Wij hebben mee mogen werken aan dit project en hebben samen met experts de onderwijsinnovaties op een rijtje gezet. 

Al voor de uitbraak van corona is dit project in gang gezet. Vanuit verschillende thema’s wordt gewerkt aan het in goede banen leiden van de digitalisering voor meer dan 100.000 onderwijsprofessionals. Veel onderwijsinstellingen zijn gesloten, dus hebben wij, volledig op afstand, 10 video’s geproduceerd. We gunden ons iets meer tijd in de voorbereiding, hielden voorgesprekken en maakten scripts. Het beeld en geluid is apart van elkaar opgenomen zodat we, ondanks dat de video remote is geschoten, toch de best mogelijke kwaliteit kregen. 

Hier zie je een aantal voorbeelden van onder andere de thema’s Docentprofessionalisering en Aansluiting op de Arbeidsmarkt.

Meer weten over video’s maken op afstand? Vraag het aan Raymond!

Counter Content © 2022
Call Now Button