WEBINAR: DE KRACHT VAN STORYTELLING

01 dec 2020
by Counter Content

Raymond Bresching, met 15 jaar ervaring op het gebied van marketing, PR en communicatie, gaf in mei zijn eerste webinar op uitnodiging van Ruurd Boehlee van Sortlist. Dit webinar ging in op wat corporate storytelling precies is, de kracht ervan en hoe je storytelling kan toepassen op jouw marketingstrategieĂ«n bij PR en content marketing.  

Op 28 mei werd ons kantoor voor een middag omgetoverd in een studio. Door middel van voorbeelden van o.a Eventbrite en Heijmans legde Raymond uit hoe storytelling de verbinding maakt tussen een merk en zijn doelgroep. Ook werd er ingezoomd op hoe bekende merken omgaan met storytelling in Coronatijd. Heb jij de webinar gemist? Klik dan hier, want het mooie aan een webinar is dat je het kan terugkijken. 

Meer weten over storytelling? Vraag het Raymond (raymond@countercontent.nl).

Counter Content © 2022
Call Now Button