RAYMOND & BARRY IN HET NIEUWS

16 nov 2020
by Counter Content

De oprichters van Counter Creatives en Counter Content waren een paar maanden geleden zelf te zien op verschillende nieuwsplatforms. Raymond Bresching van Counter Content stond in het Nederlands Medianieuws met zijn verhaal over de impact van Corona op de bureauwereld. Ook prijkte Barry Menger van Counter Creatives bovenaan in de nieuwsapp van NOS met zijn verhaal over zijn eerste jaren van ondernemerschap tijdens de kredietcrisis zo’n tien jaar terug.

“Onze focus ligt altijd op toegevoegde waarde bieden, dat is nu niet anders”
Raymond Bresching heeft gesproken met Nederlands Medianieuws over zijn leven als een content- en communicatiestrateeg en hoe Corona de werkwijze heeft veranderd. Hij vertelt o.a. ook over de samenwerking tussen de bedrijven Counter Content en Counter Creatives, maar ook over zijn passieprojecten. Het volledige artikel lezen? Klik dan hier

“Het is heel lastig om in zo’n tijd je klantenbestand op te bouwen”
In het interview met NOS spreekt Barry Menger hoe het is om een bedrijf te beginnen tijdens onzekere tijden. Hij vertelt dan ook zijn verhaal van zijn gewaagde keuze om tijdens de kredietcrisis zich om te scholen naar art director om zo een reclame- en design bureau te starten. 
Check het artikel hier

Ook met jouw verhaal in de media komen? Vraag Raymond (raymond@countercontent.nl) voor meer informatie.

Counter Content © 2022
Call Now Button