Houd je huishoudapparaten schoon met Care Club

21 okt 2020
by Counter Content

Dit voorjaar kwamen we massaal thuis te zitten door de lockdown. Een periode waarin we met zijn allen flinke hoeveelheden koffie wegklokten en te pas en te onpas wasjes draaiden. Dat gaf ons een reden om samen met Care Club te onderzoeken hoe Nederlanders omgaan met hun koffie- en wasmachines. Care Club is een onderneming die reinigingsproducten aanbiedt voor je koffiezetapparaat, wasmachine of vaatwasser. Care Club valt onder BSH Huishoudapparaten, een dochteronderneming van de Bosch Groep. Uit ons onderzoek kwamen shockerende resultaten naar voren. Daar was consumentenprogramma Radar het mee eens en publiceerde daar een artikel over.

Uit ons onderzoek blijkt dat een meerderheid van de Nederlanders hun koffiezetapparaat niet goed schoonmaakt. Een minderheid maakt de buitenkant van het apparaat schoon met een doekje (40%) en ook losse onderdelen worden door een klein deel meegenomen in de vaatwasser (33%). Slechts 47% ontkalkt de koffiemachine regelmatig en nog minder mensen gebruiken een goed reinigingsmiddel (14%). 

Verder blijkt uit het gedeelte van ons onderzoek over het wasmachinegebruik dat het favoriete wasmoment onder de Nederlanders het weekend blijkt te zijn. Woensdag is ook een populaire dag om de wasmachine te laten draaien, met wel 54%.

Lees ook wat  Radar schreef over Care Club en ons onderzoek over het gebruik van de koffiezetapparaten in Nederlandse huishoudens. 

Counter Content © 2022
Call Now Button