BETAALDE CONTENT MARKETING/PR STAGE IN ZAANDAM

13 jun 2019
by Counter Content
Marketing/communicatie-stagiair(e) gezocht!

Bij ons draait alles om content marketing, PR en social media. Daarmee helpen wij innovatieve corporates zoals ALD Automotive en Timing uitzendbureau, gave scaleups zoals Eventbrite en uitdagende startups als Hardt Hyperloop en HelloMaaS. Wij zijn Counter Content, het content marketing- en PR-bureau uit Zaandam.

Ben jij creatief, zelfstandig, een copywriter in spe én op zoek naar een uitdagende stage? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een leergierige en enthousiaste derde- of vierdejaars hbo’er voor een (eind) stage op het gebied van communicatie, content marketing en PR.

WAT GA JE DOEN?

Tijdens deze veelzijdige stage pak je veel opdrachten zelfstandig op. Je helpt Tessa en Raymond onder meer met het schrijven van nieuwsbrieven en persberichten. Verder ben je bij brainstormsessies, schrijf je mee aan strategische plannen en deel je jouw ongezouten mening. Daarnaast heb je belangrijke uitvoerende taken, zoals het updaten van medialijsten, het versturen van mailings en het bijhouden van social media. Als je vanuit je studie een opdracht moet maken, dan krijg je daar natuurlijk alle ruimte voor.

ALLES OP EEN RIJTJE:

  • Schrijven en redigeren van nieuwsbrieven, persberichten of nieuwsberichten;
  • Meedenken met campagnes, events en plannen;
  • Ontwikkelen van content voor verschillende social media-kanalen;
  • Updaten van medialijsten;
  • Bijhouden van mediaresultaten;
  • Algemene ondersteuning bij verschillende projecten en campagnes.

WAAROM COUNTER CONTENT?

Als je op zoek bent naar een creatief, vernieuwend en jong bureau en als je wilt samenwerken met ervaren collega’s en interessante klanten dan ben je bij ons aan het goede adres. Als er een goede klik is en je hebt je aan het eind van je stage bewezen dan kan het zomaar zijn dat we met je verdergaan. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een korte motivatie naar tessa@countercontent.nl. Gebruik dit adres ook als je vragen hebt. Liever bellen? Dat kan. Bel dan 075 750 3518 en vraag naar Tessa.

WAT WIJ BIEDEN?

  • Een vergoeding van 400  bruto per maand
  • Werken in een klein en persoonlijk team
  • Informele werksfeer

 

Counter Content © 2022
Call Now Button