Marketing & Innovation Kickoff 2019 – de recap

15 feb 2019
by Counter Content

Storytelling, marketing en communicatie. Hoe pakken innovatieve merken als SnappCar, ALD Automotive, Unless en Hardt Hyperloop dat aan? Welke strategische keuzes maken zij en welke rol speelt innovatie bij deze merken? Tijdens onze Marketing & Innovation Kickoff op 8 februari 2019 werden marcom-professionals hier helemaal over bijgepraat. 

De presentatie van spreker Lonneke van der Horst (Strategy & Innovation Director bij ALD Automotive) kun je hier downloaden en die van Sander Nagtegaal (CEO bij Unless) vind je hier.

Het fotoalbum van deze middag vind je op Facebook  en de video kun je hier bekijken.

E-book Marketing & Innovation als eerste ontvangen?
Rondom het thema Marketing & Innovation maakt Counter Content een e-book dat in maart wordt uitgegeven. Stuur een mailtje naar Raymond Bresching (raymond@countercontent.nl) als je deze als eerste wilt ontvangen!

Counter Content © 2022
Call Now Button