Samenwerking Counter Content en Hardt Hyperloop

08 mei 2018
by Counter Content

We zijn met Hardt Hyperloop een samenwerking begonnen. We ondersteunen de startup uit Delft bij de pr-activiteiten om meer zichtbaarheid te creëren in het bedrijfsleven, onder potentiële investeerders en bij toptalenten die mee willen werken aan realisatie van de hyperloop.

Hardt Hyperloop is de Nederlandse startup die de hyperloop in Europa ontwikkelt. Hardt werkt samen met haar partners en de overheid naar een testfaciliteit in Flevoland toe. Als dat lukt dan beschikt Nederland over de eerste hyperloop testfaciliteit ter wereld waar het complete systeem kan worden getest.

Raymond is trots voor Hardt te werken: “Hardt is een jonge club met grenzeloze ambities. Om onderdeel te mogen zijn van dit prestigieuze project is bijzonder. Wij geloven in de toekomst van de hyperloop en vinden het mooi met onze pr-activiteiten ons steentje bij te dragen.”

Counter Content © 2022
Call Now Button