Renske Nugter aan de slag bij Counter Content

21 nov 2017
by Counter Content

Counter Content is het afgelopen jaar met nieuwe klanten als TCA en Timing flink gegroeid. We konden dus wel wat extra hulp gebruiken. Twee communicatietoppers hebben ons team daarom versterkt. Tessa Dijkman en Renske Nugter. Grote kans dat je een van deze dames binnenkort tegenkomt bij ons op kantoor. Om alvast te zorgen voor wat gesprekstof stellen we beiden aan je voor. Met vandaag: Renske Nugter.

 

Wie ben je?
Ik ben Renske Nugter, kom uit Wervershoof (klein dorpje in de buurt van Hoorn) en woon sinds kort met mijn vriend, Leander, in Zaandam.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sportklimmen. Naast 4 trainingen in de week doe ik ook mee aan internationale wedstrijden en ben ik bezig met het promoten van deze ontzettend leuke sport. Hier ben ik nu zo’n 11 jaar mee bezig, met heel veel plezier.

Welk medium lees je elke dag?
Ik lees elke ochtend het nieuws via NOS.nl. Daarnaast check ik wat er allemaal ‘trending’ is op Twitter en lees ik regelmatig The Guardian (ook online).

Wat heb je hiervoor gedaan?
In juni 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb daar de opleiding International Communication and Media gevolgd, een Engelstalige communicatieopleiding. Voor mijn studie heb ik stagegelopen bij Rabobank West-Friesland en Sportservice Nederland. Daarnaast heb ik een minor gevolgd in Denemarken, over politiek, journalistiek en media.

Wat ga je bij Counter Content doen?
Bij Counter Content ga ik me vooral bezighouden met het schrijven van persberichten, nieuwsberichten en social media posts, zowel voor klanten als voor onze eigen website en social media. Ook de voorbereidende zaken die hiervoor nodig zijn, zoals het maken van perslijsten en (social) jaarplanningen. Zo hoop ik mezelf steeds verder te ontwikkelen in het communicatievak en heel veel te leren. Volgens mij komt dat wel goed!

En waar haal jij je inspiratie uit?
Mijn inspiratie haal ik uit mijn sport, waar ik tussen het klimmen door in gesprek raak over allerlei verschillende (actuele) onderwerpen, met mensen die juist werken in een heel andere branche. Dat geeft vaak nieuwe inzichten. Verder ben ik bijna altijd online, en volg ik wat er speelt zowel regionaal als landelijk en internationaal, via internet.

Counter Content © 2022
Call Now Button