Tessa Dijkman versterkt team Counter Content

16 nov 2017
by Counter Content

Counter Content is het afgelopen jaar met nieuwe klanten als TCA en Timing flink gegroeid. We konden dus wel wat extra hulp gebruiken. Twee communicatietoppers hebben ons team daarom versterkt. Tessa Dijkman en Renske Nugter. Grote kans dat je een van deze dames binnenkort tegenkomt bij ons op kantoor. Om alvast te zorgen voor wat gesprekstof stellen we beiden aan je voor. Met vandaag: Tessa Dijkman.

Wie ben je?
Ik ben Tessa Dijkman, opgegroeid in Koog aan de Zaan en nu woon ik in Zaandam samen met Sander en onze zoon Roemer. Geboren en getogen Zaankanter dus!

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik vind het leuk om hard te lopen en om af en toe mee te doen aan een wedstrijd. Ook ben ik al 25 jaar lid van zwem- en waterpolovereniging ZV de Zaan. Ik heb zo’n 23 jaar waterpolo gespeeld. Inmiddels ben ik gestopt met spelen, maar ik ga graag nog naar het zwembad om te kijken naar wedstrijden.

Welk medium lees je elke dag?
Ik begin de dag thuis altijd met het Noord-Hollands Dagblad voor het regio nieuws en de sportuitslagen. Op internet start ik altijd op met Telegraaf.nl. Verder lees ik alles dat voorbijkomt, van nu.nl, fd.nl tot aan een lokale huis-aan-huis portal.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Ik ben mijn carrière op de Wallen begonnen 😉 Ik heb namelijk eerst op het boekingskantoor van Rob van Hulst Producties gezeten, bij sommige mensen nog wel bekend als ‘dokter Erik’ uit Medisch Centrum West. Daarna ben ik bij Creative Venue PR gaan werken. Een pr-bureau in Amsterdam, en daar werkte ik voor zeer uiteenlopende klanten. Ik heb hier gewerkt voor onder meer het oudste aan de beursgenoteerde Nederlandse bedrijf, Amsterdam Commodities (Acomo), (de groenten van) HAK, Royaal (bekend van Van Dobben en Kwekkeboom), Specsavers en Stichting LightRec.

Wat ga je bij Counter Content doen?
Bij Counter ben ik onderdeel van het pr- en content marketingteam. Ik ga werken voor opdrachtgevers als ALD Automotive, de uitzendorganisatie Timing, Sportbedrijf Zaanstad en dataspecialist EDM.

En waar haal jij je inspiratie uit?
Via collega’s en vrienden. Maar ook uit het sporten. Als je anderhalf uur door de duinen rent met mensen die in het dagelijks leven allemaal wat anders doen, dan praat je over van alles en nog wat en komen de meest uiteenlopende onderwerpen voorbij. Soms serieuze onderwerpen, soms minder serieuze onderwerpen. En verder door gewoon te lezen. Per slot van rekening staat het internet bol van inspiratie.

Counter Content © 2022
Call Now Button