Taxicentrale Amsterdam stapt in bij Counter Content en Counter Creatives

09 okt 2017
by Counter Content

Wij zijn trots en blij te kunnen melden dat Taxicentrale Amsterdam gekozen heeft voor Counter Creatives & Content m.b.t. marketing- en communicatieondersteuning. Reden van deze samenwerking is de wens van de taxicentrale om zich beter te profileren in de sterk veranderende taximarkt. Het leveren van kwaliteit staat bij TCA voorop. Veiligheid en betrouwbare, snelle service leveren zijn belangrijke speerpunten voor het taxibedrijf.

Binnen de mobiliteitssector bedienen wij al verschillende relaties en zien de dynamische taximarkt als een positieve uitdaging. Counter Content legt de nadruk op het vergroten van de zichtbaarheid in de media en het produceren van (online) content. Verder adviseren wij TCA omtrent de te volgen content en Pr-strategie.
Zusterbedrijf Counter Creatives ondersteunt op het gebied van grafische vormgeving en campagnes. Daarnaast ondersteunt Counter Creatives ook bij de productie van video’s, animaties en fotografie.
Hedy Borreman, CEO van TCA, kijkt uit naar een prettige samenwerking: “TCA wil de komende periode haar naamsbekendheid vergroten en meer mensen in de taxi krijgen. Door samen met Counter Content en Counter Creatives de marketingcampagnes en Pr te professionaliseren, kunnen we TCA weer top-of-mind krijgen bij de Amsterdamse taxigebruiker.”


Taxicentrale Amsterdam

TCA is met 1.500 aangesloten chauffeurs de grootste taxicentrale van Amsterdam. Vanwege de grote spreiding van chauffeurs over de stad, zorgt het taxibedrijf ervoor dat er altijd binnen 5 minuten een taxi voor de deur staat. Alle aangesloten chauffeurs zijn zelfstandig ondernemer, volledig gecertificeerd en hebben een TCA-cursus doorlopen. Zo voorziet TCA Amsterdam van veilig en betrouwbaar taxivervoer.

Counter Content © 2022
Call Now Button