gezocht: het communicatietalent van de zaanstreek

24 apr 2017
by Counter Content

Ben jij gewapend met een vlijmscherpe pen, een flinke dosis humor en intelligentie en wil je verder in de communicatie? 

Counter Content is op zoek naar het communicatietalent van de Zaanstreek! Je zit in de laatste fase van je studie (HBO/WO) en bent beschikbaar voor minimaal 8 uur in de week met een uitloop naar circa 16 uur. Dat kan flexibel en vullen wij samen met jou in.  

Enne, even tussen ons. Stel nou het bevalt, je hebt na het afronden van je studie heel veel vrije tijd en je hoeft niet op wereldreis zoals de rest van je klas: natuurlijk gaan we dan met je in gesprek om te kijken of je ook na je studie bij ons aan de slag kunt. Dat kan trouwens ook best nadat je een paar weken appels hebt geplukt in Australië. Want wij begrijpen die verre reis ook wel!

Wat ga je doen?
Tijdens deze bijbaan ondersteun je ons onder meer met het schrijven van nieuwsbrieven, persberichten en blogs, voor klanten en onszelf. Daarnaast onderhoud je onze social mediakanalen en zorg je voor de juiste planning van posts en berichten. Verder help je ons met belangrijke administratieve taken, zoals het updaten van medialijsten en het bijhouden van ons CRM.

In bullits:

 • Schrijven en redigeren van nieuwsbrieven, persberichten of nieuwsberichten;
 • ontwikkelen van content voor verschillende social mediakanalen;
 • updaten van medialijsten;
 • bijhouden van mediaresultaten;
 • algemene ondersteuning bij verschillende projecten, campagnes en events.

Waarom Counter Content?
Je bent bij ons aan het goede adres als jij naast je studie en in de vakanties wil werken bij een creatief, vernieuwend en jong bureau en wilt samenwerken met ervaren communicatie-experts. Bovendien wil je ervaring opdoen in het ontwikkelen van bekendheid voor klanten door de inzet van free publicity, paid publicity en social media. Tot slot ben je keigoed in schrijven en vind je het nu echt tijd worden dat je ervoor betaald krijgt.

Wat bieden wij?

 • Een flexibele bijbaan voor een (bijna) eindejaars HBO/WO-student, woonachtig in (de omgeving van) Zaandam.
 • Een heel leuk team met creatieven, strategen en communicatiespecialisten
 • Minimaal 8 uur per week en mogelijkheden tot uitbreiding tijdens de vakanties of als je tijd over hebt en wij druk zijn.
 • Goede verdiensten.
 • Gratis lunch en als je op vrijdag werkt kroketten en patat (!)
 • Gezellige borrels

Heb jij de ambitie om iets te betekenen voor ons bedrijf en wil je waardevolle ervaring opdoen in het PR-/communicatie vak? Stuur dan je c.v. en motivatie voor 12 mei naar Marieke Kraan, marieke@countercontent.nl. Meer weten? Bel dan 075-7503518.

P.S. Als er meer geschikte kandidaten zijn, dan kunnen we je vragen om een case te maken.

Counter Content © 2022
Call Now Button