EDM kiest voor Counter Content

06 apr 2017
by Counter Content

EDM en communicatiebureau Counter Content maken hun samenwerking bekend. Counter Content ondersteunt de dataspecialist met PR en content marketing activiteiten. Daarnaast voorziet het bureau hen van strategisch advies op deze gebieden, met als doel de naamsbekendheid en zichtbaarheid van EDM in de markt te vergroten.

Dataspecialist EDM helpt klanten met het slim inzetten van on- en offline data om zo het maximale rendement te behalen. EDM vergroot het rendement op klantdata door intelligente en pragmatische oplossingen op het gebied van datakwaliteit, klantinzicht en doelgroepbereik. Het bedrijf uit Nieuwegein helpt daarnaast klanten om hun on- en offline doelgroep gesegmenteerd te bereiken.

B2b specialist Counter Content helpt EDM onder andere met het produceren en verspreiden van content en de uitvoer van PR-activiteiten. Zo schrijft Counter Content in samenwerking met EDM onder meer blogs, colums, whitepapers en webteksten. Tevens ondersteunt het communicatiebureau EDM bij de organisatie van evenementen. De dataspecialist bezit een enorme bron van kennis en informatie die zij graag met de markt wil delen. Counter Content adviseert hen hierin in de juiste aanpak en strategie.

Meer weten: www.EDM.nl.

Counter Content © 2022
Call Now Button