Persbericht: PROUDdesign in samenwerking met Counter Content

19 mei 2015
by Counter Content
Logo PROUDdesign - Counter Content

Zaandam, 12 mei 2015 – PROUDdesign en Counter Content zijn per februari dit jaar de samenwerking aangegaan. Counter Content, het communicatiebureau uit Zaandam, gaat PROUDdesign ondersteunen met het vergroten van de naamsbekendheid en de zichtbaarheid in de markt.

PROUDdesign is één van de leidende bureaus op het gebied van packaging en brand design. Het bureau uit Amsterdam nam onlangs twee nominaties in ontvangst voor de ADCN award met projecten voor Melkunie en Porcospino. Steven de Cleen is eigenaar en oprichter van PROUDdesign en heeft vele jaren ervaring in marketing en design. Counter Content, specialist in de b2b-markt, gaat het creatieve bureau ondersteunen met verschillende vormen van content marketing en public relations.

Over PROUDdesign

PROUDdesign is een design bureau met een sterke focus op packaging design en brand design en is één van de leidende bureaus in dit vakgebied in Nederland. Het bureau is gevestigd in Amsterdam en heeft 15 medewerkers. PROUDdesign werkt onder andere voor grote merken als Quaker, Hero, Lays, Brabantia, Melkunie en Biodermal en kleinere merken als Lovechock, Just Nuts en Royal Green.

Counter Content © 2019