Welkom Armand

12 feb 2015
by Counter Content
Armand Landman - Counter Content

Armand Landman, deze naam zullen we nog vaak tegenkomen, gaat het team van Counter Content versterken. Armand is schrijver en journalist. In het verleden werkte hij voor verschillende kranten en tijdschriften, waaronder Dagblad De Limburger, Het Amsterdams Stadsblad, Het Parool en The Amsterdam Times. Daarnaast was hij ook adjunct-hoofdredacteur van Cobouw, het dagblad voor de bouw en hoofdredacteur van ondernemerstijdschift De Zaak. Naast Counter Content bestiert hij vanuit een oude caravan zijn eigen uitgeefhuis, Een Waar Woord. Daar schrijft hij (kranten)artikelen en boeken. Kennis deelt hij graag en helpt daarom kleine ondernemers in Haarlem en omgeving met hun communicatie. Armand, met áltijd bijzonder schoeisel, gaat verschillende taken op zich nemen bij Counter Content, waaronder het leiden van projecten en de eindredactie.

Download hier het persbericht:
persbericht Armand Landman versterkt Counter Content

Counter Content © 2019